Gebruik van ketamine creme

Gebruiksaanwijzing ketamine creme

Wij hebben de ketamine creme enkele jaren geleden voor het eerst ontwikkeld en ingezet, en sindsdien hebben we nooit bijwerkingen gemeld gekregen. Dat komt ook overeen met de literatuur over deze creme, en de ervaring van enkele andere universitaire onderzoekers.

Ondanks dat wijzen we patienten er altijd op dat ketamine een heel bijzondere stof is, die al jaren door anesthesiologen ingezet wordt om pijn te verminderen. Ze gebruiken daarvoor ketamine, maar dan intraveneus. Als je ketamine intraveneus inzet, neemt de pijn wel goed af, maar je hebt ook kans dat je stoned of high wordt, of zelfs kleine kaboutertjes gaat zien. 

Dat alles komt bij het smeren van de ketamine creme op je huid niet voor. Ook is het duidelijk dat er geen ketamine in het bloed komt, en dat de werking zich afspeelt in de huid, daar waar de pijnreceptoren en de pijn vezels beginnen.

Gebruiksaanwijzing voor ketamine creme

Smeer de creme dun op de pijnlijke plekken, en de eerste keer niet meer dan een erwt creme, doe dat voor het slapen gaan. De volgende dag mag je twee erwten creme smeren voor het slapen gaan. Daarna mag je de frequentie en de hoeveelheid langzaam wat vermeerderen.

Ondanks dat we nooit stonedheid en dergelijke gezien hebben bij deze ketamine creme, geven we toch aan dat als je twijfelt, dat je dan minder moet gaan smeren en overleg moet hebben met de behandelend arts.

De enige bijwerking die heel zelden optreedt is overgevoeligheid van de huid voor de basis van de creme, dat merkt je door jeuk en rood worden van de huid. Dan moet je ermee ophouden.

U kunt een afspraak maken voor een intake en een response test voor een pijnstillende creme, om zo met u te onderzoeken welke creme het beste bij u past. U kunt zich aanmelden via info @ neuropathie.nu

   
© Stop de Pijn