Recht op pijnvrij leven zonder bijwerkingen

Pijn zorgt vaak voor veel minder plezier in het leven. Door pijn kan je steeds minder doen. Daarom dat pijnstilling zo belangrijk is. En vooral pijnstilling zonder bijwerkingen. Deze site informeert u over de verschillende soorten pijn en de mogelijke behandelingen. Behandelingen zonder bijwerkingen zijn het meest welkom. Vooral omdat je dan bijvoorbeeld gewoon kan blijven autorijden zonder problemen. Wanneer de pijn dan nog niet goed onder controle is, kunnen behandelingen ingezet worden die lichte bijwerkingen kunnen hebben. Als dit ook niet tot de gewenste pijnstilling leidt, dan pas worden middelen ingezet die vervelende bijwerkingen kunnen geven. Sufheid, dufheid en een zombiegevoel. 

Een van de technieken om vrijwel geen bijwerkingen te krijgen is door pijnstillende creme's te gebruiken. Op deze site kunt u alles lezen over deze pijnstillende creme's . De pijnstillende cremes zijn alleen te verkrijgen met een recept van de arts.

Artsen kunnen via info @ neuropathie.nu een receptenformulier voor pijnstillende cremes aanvragen, en kunnen zo voor hun patienten deze cremes uitschrijven. Wij zullen dan ook een uitleg per e-mail toesturen hoe deze cremes in te zetten.

Deze pijnstillende creme's in INP-basis hebben wij samen met een apotheker ontwikkeld zodat de stoffen beter de huid doordringen. Op dit moment zijn er al 8 verschillende soorten pijnstillende creme's in INP-basis die vaak binnen een half uur een positief effect hebben op de pijn. Zo is snel te achterhalen welke creme effect heeft.

We richten ons o.a. op twee hele nare chronische pijn problemen, die van de posttraumatische dystrofie en de gordelroos.

   
© Stop de Pijn